Termeni si Condiții

Prin continuarea utilizării site-ului www.CutiaDeCarton.com va dați acordul referitor la cele ce urmează.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Noile reglementări privind politica de confidențialitate obligă la transparență în prelucrării datelor cu caracter personal. Acest lucru dorește disparitia anonimatului pe internet în perioada următoare.

În ceea ce privește blogul www.CutiaDeCarton.com (Cutia de Carton), înțelegem prin date personale orice informație despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici numele, adresa de email, telefon, adresa postala, orice număr de identificare, orice informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

CE INFORMAȚII SUNT COLECTATE? CUM? DE CE?

Cutia de Carton colectează următoarele tipuri de date:

  • În cadrul articolelor care sunt însoțite de formular pentru adăugarea de comentarii, se solicită numele, adresa de email și site-ul personal. Orice date sunt furnizate prin intermediul acestui formular (reale, pseudonim, ori false) sunt stocate în baza de date a site-ului și nu sunt folosite decât dacă utilizatorul a solicitat să fie notificat automat de către platformă în cazul în care apar articole/comentarii noi. Acordul acestuia este înregistrat de către platformă în momentul în care sunt bifate casetele corespunzătoare aflate lângă câmpul de adăugare a comentariului, iar abonamentul este confirmat pe mail. Dezabonarea de la aceste notificări se poate face folosind link-urile de la finalul mailurilor primite sau solicitând dezabonarea la articole printr-un email de pe adresa în cauză către cutiadecarton@gmail.com, cu subiectul „Dezabonare”.
  • O situație specială o dețin comentariile adăugate în cadrul concursurilor organizate pe blog. Se solicită numele real al persoanei, adresa de email și numărul de telefon. Ultimele două informații nu apar public, iar numărul de telefon nu va fi utilizat decât în scopuri legate de concursul la care s-a participat. Aceste informații, corelate, ajută la organizarea unui concurs corect, pentru a împiedica persoanele ce doresc să fraudeze concursul prin participare multiplă, anonimă. Validarea câștigătorului/câștigătorilor se realizează prin verificarea acestor date, furnizate la înscriere. Nu se alcătuiesc baze de date cu nume/număr de telefon ale persoanelor participante. Numai datele de contact ale câștigătorilor sunt comunicate sponsorului concursului în vederea expedierii premiilor, fără a putea fi folosite pentru alte comunicări de marketing. La finalul concursului, rămâne public comentariul adăugat în concurs și numele persoanei care a participat, restul datelor se șterg.
  • Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se abona la newsletter, trimis ocazional, pentru a anunța diverse evenimente în care este implicat portalul ca organizator sau partener. Pentru abonarea la newsletter, transmis prin intermediul softului MailChimp. Platforma colectează și informații de tip cookie pentru personaliza modul în care este furnizat conținutul site-ului (dispozitivul de pe are se accesează, pentru versiunea de mobil), pentru a analiza traficul blogului prin Google Analitycs și pentru a direcționa utilizatorii către magazinele ce comercializează produsele recomandate, în regim de marketing afiliat. De asemenea, comentariile adăugate pe site sunt însoțite de adresa IP de la care a fost adăugat. Aceasta este folosită de administrator numai în cazuri de abuz și hărțuire, pentru a bloca acel utilizator și a nu-i mai permite să acceseze portalul.

CINE LE COLECTEAZĂ?

Datele sunt colectate în baza de date a blogului Cutia de Carton, pe domeniul www.cutiadecarton.com, deținut de Simona Maria Pop.

CUM VOR FI FOLOSITE?

Datele colectate se utilizează în scopurile menționate numai de către deținătorul portalului și nu sunt înstrăinate către terți. Dacă aveți nelămuriri privitoare la utilizarea datelor dumneavoastră pe portalul Cutia de Carton vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail cutiadecarton@gmail.com sau să folosiți formularul disponibil in pagina de contact aici.