Prieten cu Skepsis

Se-ntampla uneori sa primesti cadouri care sa te copleseasca prin semnificatia lor. Simti ca dincolo de gestul respectiv se ascunde multa dragoste, respect, pretuire si ca primind acel cadou se creeaza o legatura indestructibila intre tine si cel care ti l-a oferit. Cadoul acela se transforma in ceva extrem de important si de fiecare data cand il folosesti, retraiesti cu intensitate amintirile acelui moment.

Asa mi s-a intamplat si mie cu acest tricou. Nu tricoul in sine, cat contextul in care l-am primit si mesajul pe care el mi l-a transmis, m-au umplut de bucurie. Cunoasteti deja relatia cu totul speciala pe care o am cu SKEPSIS. Ceea ce nu stiti, este ca ultima data cand m-am intalnit cu ei la Alba Iulia, am primit acest tricou, care sa-mi reaminteasca mereu de prietenia existenta intre noi.

Ce-am simtit in acele momente? Inima a batut tot mai tare si a inceput sa se umfle ca un balon, iar sufletul meu nu mai incapea in mine de atata fericire si recunostinta. Un gand razlet mi-a trecut prin minte. O sa port tricoul la toate spectacolele lor. Fie ca voi fi acolo, incarcandu-ma de emotie pe scaunul de spectator, fie ca le voi tine pumnii de la sute de km distanta, gandindu-ma ca totul le merge struna si le reusesc toate spectacolele, acest tricou ma va ajuta sa fac exact ceea ce scrie pe el. Adica le fiu prieten si sa-i sustin cu toata energia mea.

Astazi este una din zilele in care voi purta cu mandrie tricoul meu special pe toate strazile Bucurestiului si le voi povesti tuturor despre prietenii mei dragi din Alba Iulia si minunatiile pe care le fac ei zi de zi. Este o zi de sarbatoare pentru mine. Este din nou prima zi a unei editii noi a Festivalului International de Teatru Appolo. Un festival care crește an de an, cu o forta nestavilita.

Daca nu aveti planuri pentru weekend (spre deosebire de altii care muncesc din greu) va recomand cu caldura sa va planificați o vizită în cocheta cetate din inima Transilvaniei. Pe langa ofertele turistice (din ce in ce mai interesante) ale cetatii Alba Carolina, veti avea parte si de deliciile unui festival de teatru tanar, energic si pus pe fapte mari.

Iar dacă tot veti fi in orasul studentiei mele, meritati sa beti o cafea aromata la FRAMM’S si sa va conectati rapid la pulsul artistic al orasului. Sa nu uitam de inghetata la Terasa Lazar. Ar trebui sa treceti prima pe lista de prioritati. Cea mai buna este cea cu nuci. Credeti-ma pe cuvant. Intreaga mea studentie am testat-o. Alte recomandari nu stiu sa va dau. Au trecut ceva ani de cand nu mai locuiesc acolo, iar orasul se schimba extrem de rapid. Dar vreti sa aflati mai multe despre Teatrul SKEPSIS si activitatile lor, contactati-ma! Pot sa va povestesc zile intregi despre ei 🙂

*** Fotografiile sunt realizate de CutiaDeCarton special pt. această postare. Dacă vă plac cu adevărat, simțiți-vă liberi să le folosiți pt. uzul personal. Ar fi de-a dreptul simpatic să precizați și sursa. Mulțumesc!

Leave a Reply