Giveaway by Alexandra Lavrente

Alexandra Lavrente a petrecut luna februarie în atelier, meșterind șapte surprize pentru voi. Șapte, cifra magică pentru un început de primăvară energizant🌷💃🌿

Este extrem de simplu să intrați în posesia lor. Nu vă alarmați, nu va fi nici prin tragere la sorți, nici prin povestea aia complicată cu like&share etc.

Nouă ne plac lucrurile simple și frumoase. Așa că vă invităm să lăsați un comentariu simplu și frumos legat de cel mai fantastic cadou pe care l-ați primit vreodată în luna martie. Șapte dintre poveștile care vor ajunge la inimile noastre vor fi premiate. Simplu, nu?

Vă dorim o primăvară fantastică ♥️

Later edit 11 martie

Mulțumim pentru poveștile frumoase pe care le-ați împărtășit cu noi. Cu atâtea gânduri energizante s-a instalat definitiv primăvara în sufletele noastre ♥️

Afișez mai jos poveștile câștigătoare. Cadoul meșterit cu migală de către Alexandra Lavrente vă va fi înmânat de mine personal, savurând o cafea (un ceai, o prăji sau ce vreți voi) într-un loc special din București (pe care îl aleg eu). Vă rog să mă contactați în privat pentru a stabili detaliile întâlnirii noastre ♥️

Așadar, poveștile câștigătoare =》

ANGIE

Am deschis ochii, iar genele mi-erau impletite ca firele de grau, proaspat germinate intr-un pamant fertil. Mi-am deschis mintea si am simtit respiratia unei paduri crude; plina de ganduri, visuri si idei vii care-si canta manifestarea.
Mi-am intins bratele si in piept s-a creat un spatiu – acolo am gasit o inima inmugurita intru iubire, iertare si ardoare, care-si purta pulsatiile printr-un soi de ADN colorat in alb si rosu. O simt pregatita sa fie deschisa de ochi mari, de un suflet trepidand de curiozitate si o pereche de maini cuprinzatoare, fauritoare. Am tras de snururile impletite in juru-i si atunci Primavara m-a trait.
Eram eu in bratele Renasterii.

PS: Existenta are daruri multe. Am primit si i-am multumit.

🥂 Calatorie frumoasaaaa, curaj si incredere!

EMILIA

Cele mai frumoase daruri in martie, de cand eram copil, au fost primele semne de viata in natura… cautam cu infrigurare, in gradina bunicii, primii ghiocei… Bucuria aceea de a-i gasi, de a-i observa, an de an o regasesc, nealterata si azi, cand vizitez locuri noi in care, fie ca stiu sau nu, gasesc ghiocei. E cel mai frumos dar al lunii. Ieri am cautat in parcul de langa mine ghiocei, acolo unde stiam ca apar mereu… i-am cautat cu teama pentru ca acolo s-a construit un spatiu pentru copii si nu inteleg de ce nu ii vede nimeni…dar i-am gasit, mai mici si mai putini ca pana acum, mai firavi si mai loviti, dar erau. Si a fost o bucurie, cea mai mare! O primavara cu speranta si bucurie si cu ghiocei in suflet si pe buze!

IOANA

Cel mai frumos și emoționant cadou primit în luna martie a fost portretul pictat de soțul meu. Nu o să uit niciodată momentul acela în care m-am simțit răsfățată, iubită, alintată, așa cum te simți primăvara când soarele pare că a răsărit pentru tine, că te ia în brațe cu razele lui calde și blânde iar momentul acela rămâne în memorie și pe pânză.

NATALIA
Grea întrebare. Nu îmi aduc aminte să fi primit vreun cadou wow. Dar cel mai impresionant moment a fost când tatăl meu mi-a dăruit și mie o floare de 8 martie. Îi lua mamei de fiecare dată garofițe (la noi garofițele sunt văzute cu ochi buni și mama le iubește) sau trandafiri. Într-un an – nu mai țin minte cât aveam – mi-a luat și mie o floare. M-am simțit mare și oarecum femeie.

ȘTEFANIA

Personal, cel mai frumos și simplu cadou constă în intenția, grija și iubirea din spatele darului. Recent, pe 1 martie, pe când aveam febra f mare și eram fierbinte ca un semineu, a intrat pe ușa camerei mele tatăl iubitului meu si mi-a adus o iconita de argint si o brosa potcoava cu buburuza ce mi-a inseninat ziua și mi-a adus un zambet mare pe chip. Apoi seara, iubitul meu extenuat, după muncă, a alergat pe la toate florariile si a ales să se oprească lângă o bătrânică care avea ultimele doua orhidei la ghiveci plantate de ea. El fiind cu bicicleta, doamna l-a ajutat să ducă până la scara blocului florile și i-a mulțumit pt suprapretul dăruit și pt că astfel nu a mai stat nici ea în frig. Acasă această povestioara simplă m-a emotionat profund..
Pentru mine, cadoul cel mai fantastic sunt doi ochii blanzi si lacrimile de recunostinta si iubire ale ființelor mult prea iubite din inima mea.
Dragostea e cel mai frumos Dar din viața mea!

BIANCA
Tocmai s-a consumat… 😂😂😂 De vineri până aseara, soțul meu m-a plimbat la Tușnad, să căutăm (el, evident că voia să nu găsim, eu, cu siguranță, că voiam să găsim) urși… 😂😂😂 A fost un cadou neașteptat, lucrat în tacere de el, atât de în tăcere încât eu, care aveam niste prezentări de ținut la Vâlcea, a trebuit să dau telefon și să întreb oamenii de acolo: dezamăgesc soțul cu refuzul meu sau pe voi cu neprezentarea? M-au învoit, cu motivul “poate ni se întâmplă și nouă” …..

ANDRA

Am primit multe cadouri foarte frumoase in luna martie pentru ca tot in perioada asta este si ziua mea 😀 Unul dintre cadourile pe care mi le amintesc cu mare drag este o camera foto instant de la prietneul meu. Nu doar ca a fost un cadou util si interesant, dar nici nu mi-a trecut prin cap vreodata ca as putea avea asa ceva asa ca surpriza a fost 100%.

6 Replies to “Giveaway by Alexandra Lavrente”

 1. Cristina says: Reply

  Ciupercuta verde imi place tare mult! :)). Nu am primit vreun cadou fantastic in luna martie, niciodata. De fapt, frumoasele flori primite si oferite in aceasta luna au fost pentru mine bucuria de a intampina primavara, nu neaparat de a celebra mama sau femeia. Pe ele trebuie sa le sarbatorim in fiecare zi din an!

 2. Grea întrebare. Nu îmi aduc aminte să fi primit vreun cadou wow. Dar cel mai impresionant moment a fost când tatăl meu mi-a dăruit și mie o floare de 8 martie. Îi lua mamei de fiecare dată garofițe (la noi garofițele sunt văzute cu ochi buni și mama le iubește) sau trandafiri. Într-un an – nu mai țin minte cât aveam – mi-a luat și mie o floare. M-am simțit mare și oarecum femeie. 🙂

 3. Cel mai frumos lucru primit in luna martie a fost o carte a autoarei mele preferate cu autograf. Mi-A bucurat inima 🙂

 4. Tocmai s-a consumat… 😂😂😂 De vineri până aseara, soțul meu m-a plimbat la Tușnad, să căutăm (el, evident că voia să nu găsim, eu, cu siguranță, că voiam să găsim) urși… 😂😂😂 A fost un cadou neașteptat, lucrat în tacere de el, atât de în tăcere încât eu, care aveam niste prezentări de ținut la Vâlcea, a trebuit să dau telefon și să întreb oamenii de acolo: dezamăgesc soțul cu refuzul meu sau pe voi cu neprezentarea? M-au învoit, cu motivul “poate ni se întâmplă și nouă” …..

 5. Am primit multe cadouri foarte frumoase in luna martie pentru ca tot in perioada asta este si ziua mea 😀

  Unul dintre cadourile pe care mi le amintesc cu mare drag este o camera foto instant de la prietneul meu. Nu doar ca a fost un cadou util si interesant, dar nici nu mi-a trecut prin cap vreodata ca as putea avea asa ceva asa ca surpriza a fost 100%.

 6. Personal, cel mai frumos și simplu cadou constă în intenția, grija și iubirea din spatele darului. Recent, pe 1 martie, pe când aveam febra f mare și eram fierbinte ca un semineu, a intrat pe ușa camerei mele tatăl iubitului meu si mi-a adus o iconita de argint si o brosa potcoava cu buburuza ce mi-a inseninat ziua și mi-a adus un zambet mare pe chip. Apoi seara, iubitul meu extenuat, după muncă, a alergat pe la toate florariile si a ales să se oprească lângă o bătrânică care avea ultimele doua orhidei la ghiveci plantate de ea. El fiind cu bicicleta, doamna l-a ajutat să ducă până la scara blocului florile și i-a mulțumit pt suprapretul dăruit și pt că astfel nu a mai stat nici ea în frig. Acasă această povestioara simplă m-a emotionat profund..
  Pentru mine, cadoul cel mai fantastic sunt doi ochii blanzi si lacrimile de recunostinta si iubire ale ființelor mult prea iubite din inima mea.
  Dragostea e cel mai frumos Dar din viața mea!

Leave a Reply