Shoebox

Când eram mică, visam că o să mă fac mare mare într-o bună zi, iar atunci când voi fi suficient de mare, o să fiu moș Crăciun. Proiectul ShoeBox mi-a transformat visul în realitate. De câțiva ani, cea mai mare plăcere a mea este să pregătesc cutii de pantofi cu suprize pentru copii. Și-mi iau treaba foarte în serios. Atât de serios, încât mi-am propus să conving cât mai mulți oameni să se implice în proiectul meu favorit.

Ce aveți de făcut? Să alegeți o fată sau un băiat între 1-18 ani (sau mai mulți). Vă gândiți la câteva lucruri care să le fie folositoare și care să le bucure sufletul. Iată câteva recomandări făcute de organizatori:

  • dulciuri – ciocolata, biscuiți, napolitane, bomboane, fructe deshidratate, cereale etc.

    (NU ceva perisabil – iaurt, banane, portocale)

  • articole școlare – cărți, caiete, creioane colorate, ghiozdan, penar etc.

  • jucării corespunzătoare vârstei

  • produse de igienă personală – perie și pastă de dinți, săpun, șampon, absorbante, parfum etc.

  • articole de îmbrăcăminte – fular, căciulă, mănuși (neapărat să fie noi, cu etichetă)

Faceți rost de o cutie de pantofi (de preferat mai mare). O ambalați în hârtie decorativă cu tematică de Crăciun (separat cutia și separat capacul). Alegeți o zi specială între 1 și 15 decembrie și faceți cumpărăturile necesare. Aranjați frumos obiectele cumpărate în cutia de pantofi. Redactați o mică scrisoare/ felicitare pentru destinatar și puneți în ea toată dragostea voastră. Așezați cu grijă capacul (fără să sigilați cutia), lipiți un bilețel cu sexul și vârsta copilului și duceți personal (trimiteți prin curier) cutia la unul dintre punctele de colectare din apropierea voastră. Pe vechiul blog am descris amănunțit fiecare etapă. Aveți nevoie de informații suplimentare? Accesați cu încredere Cadoul din cutia de pantofi.

Asta e tot. Simplu, nu? Dacă ați decis să vă implicați și voi, mă bucur tare mult. Povestiți mai departe și cunoscuților despre proiect. Cu cât suntem mai mulți, cu atât ajutorul nostru este mai mare. Informații complete despre proiectul Shoebox găsiți aici. Rămâneți conectați la pagina de FB. Veți vedea acolo fotografii cu cutiile voastre și cu zâmbete de copii fericiți 🙂

*** Fotografiile sunt realizate de CutiaDeCarton special pt. această postare. Dacă vă plac cu adevărat, simțiți-vă liberi să le folosiți pt. uzul personal. Ar fi de-a dreptul simpatic să precizați și sursa. Mulțumesc!!!

Leave a Reply