CORPURI

La invitația prietenei mele, Alexandra Lavrente, voi posta pe blogul ei o rubrică de recomandări despre locuri/oameni/activități pe care le descopăr în București sau oriunde în lume.

Deschid această aventură cu o temă care m-a preocupat maxim în 2018. Relația pe care o avem cu corpurile noastre și modul în care câteva piese de teatru mi-au schimbat percepția asupra propriei mele corporalități.

Cum să vă explic? Teatrul m-a transformat, m-a provocat să-mi reevaluez corpul și să renunț la unele constructe sociale (în care nu mă mai regăseam), să adaug dimensiuni noi modului în care mă simt acum corporal și să înțeleg mai bine cum este perceput corpul meu de către ceilalți. Acum nu mă văd doar din interior. Teatrul a adăugat o dimensiune socială, o dimensiune de care înainte nu eram deloc conștientă.

Povestea mea o puteți citi integral aici Piesele se mai joacă. Dacă nu le-ați văzut încă, vă recomand să o faceți. Aștept cu interes impresiile voastre. Sunt tare curioasă cum vedeți voi relația cu corpurile din jurul nostru sau cu propriul vostru corp.

Leave a Reply